Aquest servei de coaching en economia domèstica consta de 4 etapes:

Establiment de prioritats personals o de la unitat familiar

En aquesta fase, posem atenció a allò que més valoreu tu i, si és el cas, la teva família. Es tracta de determinar aquelles activitats, béns o moments que realment us motiven. Per a què val al pena viure? Què us fa feliç?

Entenem que tot el que després s’analitzi, i les decisions que es prenguin, haurien d’anar encaminades a prioritzar el que aquí s’esculli. Al cap i a la fi, per a nosaltres els diners són un mitjà que ens ha de permetre precisament aconseguir determinades fites que ens facin sentir bé.

Anàlisi de l’economia personal o familiar

L’objectiu d’aquesta anàlisi és doble:

– Per una banda, volem obtenir la foto de la situació patrimonial (el que seria el balanç en una empresa). Ens interessa prendre consciència dels béns que composen aquest patrimoni, i dels deutes que hi ha pendents de pagar.

– Per un altre costat, posem el focus en la pel·lícula del que ha passat en el darrer any pel que fa a ingressos i despeses (el què en una empresa equivaldria al compte de pèrdues i guanys).

A partir d’aquestes magnituds, intentem estimar quina seria l’evolució futura que es pot desprendre de variacions en els ingressos o despeses del dia a dia. Incidim també entrades o sortides de diners puntuals (que normalment no es repeteixen cada any), com pot ser la compra d’un electrodomèstic, un canvi d’habitatge o el pagament dels estudis universitaris dels fills.

Sessió de treball i configuració del pressupost

Amb tota la informació obtinguda, estem en condicions per a que tingui lloc la sessió de treball, que pot ser presencial, via Skype o per telèfon.

El que perseguim és que, en acabar, tinguem sobre la taula un full de ruta amb decisions concretes que posin la situació de la que partim al servei dels objectius que ens hem marcat a la primera fase del procés.

Parlarem de com reduir despeses o com incrementar els ingressos, de quina utilitat tenen els béns i deutes dels quals tu i la teva família partiu i de com es pot lligar tot plegat amb l’ideal d’estil de vida que volem.

Pla d’acció i seguiment personalitzat

Donem molt de valor a posar per escrit el pla d’acció acordat. Això facilita que aquest es tingui més present en les decisions del dia a dia. La finalitat és que, poc a poc, els hàbits es vagin ajustant per a facilitar anar-nos acostant als objectius marcats.

A més a més, en aquesta modalitat de Servei Prèmium Intensiu, es fa un seguiment mensual dels avenços que es van produint durant 12 mesos. La periodicitat dels contactes s’acorda de la manera que més convingui al client, i és molt flexible.

Passat aquest temps, es torna a efectuar una anàlisi addicional que mostri clarament els resultats de les decisions adoptades, tot plegat ja inclòs en el preu.


Sol·licita aquest servei

  Nom*

  E-mail*

  Telèfon*

  Consulta

  O si ho prefereixes, truca’ns al 681 169 222


  Preus dels serveis

  T’oferim les següents opcions de servei:

  Servei
  Bàsic

  247€(IVA inclòs)

  • Anàlisi acOnseguir
  • Sessió de treball (1h)
  • Pla d'acció

  Servei
  Prèmium

  397€99

  • Anàlisi acOnseguir
  • Sessió de treball (1h)
  • Pla d'acció
  • Seguiment mensual (3 mesos)

  Prèmium
  intensiu

  797€99

  • Anàlisi acOnseguir
  • Sessió de treball (1h)
  • Pla d'acció
  • Seguiment mensual (12 mesos)
  • Anàlisi addicional al final del procés

  Per a clients que resideixin dins la zona de Barcelona, hi ha la possibilitat que la sessió principal de treball sigui presencial, amb un suplement de 77 EUR (IVA inclòs).

   

  Subscriu-te al nostre butlletí