A acOnseguir som conscients que recollim informació molt sensible dels nostres clients. Per aquest motiu, només figuren les inicials i lloc de residència dels testimonis que s’esmenten tot seguit.

C.V., Barcelona

El servei m’ha aportat molta claredat i objectivitat per poder prendre una decisió respecte a si em llançava o no a un projecte empresarial. Així que he pogut prendre la decisió més enllà de la part emocional que em deia que sí, ara tinc els números molt clars. Us recomano perquè sou professionals, es nota que us agrada la vostra feina i sabeu com explicar els números d’una manera senzilla perquè la resta de mortals ho entenguem. I si cal, repetir-ho les vegades que faci falta.

R.C., San Sebastian

El que valoro més del servei que acOnseguir ens ha donat és la imparcialitat, i també que per fi he estat capaç d’entendre quins productes financers són adequats per a mi, i quins no ho són.

F.Z., Canarias

Els diners que he pagat pels serveis d’acOnseguir han estat una de les millors inversions que he fet mai. Un cop has parlat amb l’Eduard tens molt clar què cal canviar per a que els diners rutllin. Estic satisfet de tenir una gran sensació de control del meus números.

J.C., Lleida

La meva dona i jo ens fèiem creus que amb la quantitat de diners que entraven a casa no arribéssim a final de mes amb comoditat i no fóssim capaços d’estalviar res. L’Eduard ens va ajudar a adonar-nos que moltes de les despeses que teníem no ens aportaven gran cosa d’acord amb les nostres prioritats (per exemple gastàvem més de 400 EUR mensuals en sopars, que hem reduït a menys de la meitat ara que tenim objectius clars del que volem aconseguir amb els diners).

A.H., Barcelona

Ens vàrem posar en contacte amb acOnseguir perquè el pis se’ns havia fet petit i dubtàvem si anar de lloguer o comprar-nos un de nou. Durant la sessió amb l’Eduard, vàrem resoldre el dubte, però, sobre tot, vàrem aprendre una nova manera d’estructurar les nostres finances.

O.A., Terrassa

Jo estava en una situació en la que pagar les quotes dels préstecs quedava fora de les
meves possibilitats. Gràcies a acOnseguir vaig arribar a un acord amb el meu banc que abans de començar semblava totalment impossible.

F.T., Valencia

Gràcies a acOnseguir vaig veure que estava massa endeutat, i que havia de posar-hi remei. Amb la seva ajuda vaig fer un pla, i durant el proper any ja no deuré res als bancs. Tinc clar que tornar un deute pel que pagues interessos elevats és la millor inversió, i, un cop has fet net, cal dedicar una part dels ingressos a estalvi.

M.P., Madrid

L’Eduard aporta molt de valor. Un cop li vaig fer arribar les meves dades econòmiques, la conversa amb ell via telefònica va representar un espai de reflexió en el que em vaig adonar que s’hi podien millorar moltes coses d’una manera força senzilla.

T.R., Barcelona

Si hi ha una paraula que defineixi el servei d’acOnseguir, aquesta és compromís. Han estat al meu costat per a que jo mateixa vegi quines opcions tinc i com posar-les en marxa, i ho han fet mentre els he necessitat.

E.R., Barcelona

En moments complicats de la meva vida (a causa de la meva separació), l’Eduard em va ajudar a estructurar la meva economia d’acord amb la nova situació. Dóna molta tranquil·litat saber fins on pots arribar amb els teus ingressos.

T.M., Granollers

A acOnseguir m’han donat la possibilitat de compartir el neguit. L’obligació de fer l’esforç d’endreçar la informació. Una lectura de la situació des de l’objectivitat, sense implicacions emocionals. L’escolta respectuosa i l’orientació objectiva.

M.L., Montcada (Barcelona)

Estem en el bon camí. La informació que hem obtingut és molt important per a nosaltres perquè ha estat com obrir-nos els ulls i deixar de preocupar-nos per veure què fer i sempre estar dubtant si el que fem està bé. Tenim consciència del que les nostres gestions econòmiques anteriors ens han provocat i per això ho hem acceptat i tenim clar el que tenim, per què ho tenim i com podem continuar.