acOnseguir està format per una xarxa d’especialistes assessors financers que combinem una extensa experiència en consultoria, administració d’empreses i anàlisi financera amb formació específica en acompanyament, processos de canvi, detecció d’àrees de millora i disseny de rutes per a l’excel·lència personal i professional.

Nosaltres volem ser el teu Assessor Financer Personal, una persona que tot i estar acostumada a gestionar, no pertany a cap entitat financera i actua amb total independència per a ajudar-te a posar en ordre la teva economia i entendre els productes financers que t’ofereixin.

Volem ser el teu Assessor Financer Personal

La nostra missió és aconseguir que les famílies puguin aprendre a gestionar els seus diners de manera fàcil i així fer que es compleixin els seus objectius econòmics.

La nostra empresa va dirigida a tot tipus de persones i famílies. Però sobretot a les que tenen problemes per a arribar a finals de mes o necessiten planificar correctament la seva economia després de produir-se algun canvi a la seva vida.

Per tot això, acOnseguir es regeix pels següents valors:

  • Compromís: A la teva total disposició
  • Confidencialitat: Absoluta discreció amb les teves dades
  • Imparcialitat: El nostre únic interés és el client
  • Independència: Només estem lligats a tu

acOnseguir neix per a facilitar la vida a les persones ajudant-les a posar en ordre la seva economia. En un entorn econòmic de profunda crisi, moltes llars han pres decisions econòmiques sense disposar de tota la informació necessària i en molts casos aquest fet els ha passat factura. Per aquest motiu, Eduard Gironella va creure que podia crear un equip i aportar els seus coneixements econòmics i empresarials per a intentar millorar la qualitat de vida de les persones i per a facilitar la presa de decisions relacionades amb l’economia familiar.


Eduard Gironella

És Llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE i HEC de París.
Durant molts anys ha centrat la seva activitat professional en l’àmbit de l’empresa, on ha passat per diversos càrrecs de responsabilitat que li han permès acumular una àmplia experiència dins els camps de la comptabilitat, l’administració i les finances.

Actualment col·labora en activitats docents i de consultoria a la Universitat Pompeu Fabra (UPF i idEC-BSM), la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

 

Subscriu-te al nostre butlletí

Dóna el primer pas per a prendre decisions financeres que t'ajudin!

Aconsegueix gratis el teu petit exercici de consciència financera:

  • Et farà adoptar una perspectiva diferent respecte com gastes el que guanyes
  • Hi hauràs de dedicar molt poc temps
  • T’animarà a seguir pel camí de la consciència en les teves finances personals o familiars