Noves i pràctiques eines per al teu despertar financer

A acOnseguir ja portem des de 2010 acompanyant clients com tu en el seu despertar financer. Fa uns anys ja vàrem penjar gratuïtament al web un full de planificació que ajuda a posar en ordre tota la informació econòmica necessària per a fer-ne la posterior anàlisi. Molta gent ens ho ha agraït.

Ara avancem una mica més.

Despertar financer amb un petit exercici de presa de consciència

Qui ens segueix de fa temps sap que ens encanta posar a disposició dels usuaris del nostre web exercicis molt senzills que contribueixen a aquest despertar financer.

Vàrem començar la sèrie amb un que ajudava qui el fes a avaluar quin era el seu nivell d’independència financera. A aquest va seguir un altre que explicava la manera de pagar mig cotxe de més (o el producte que sigui), amb les compres a crèdit. I, per últim, en una altra publicació escrivíem també sobre alguns exercicis de consciència financera d’emergència. Aquests darrers anaven destinats a situacions extremes, però poden ser útils per a qualsevol de nosaltres. Aconsellàvem pagar tot el que es pugui en efectiu. Està demostrat que d’aquesta manera es gasta menys. I també recomanàvem anotar a diari tots els pagaments que es van fent.

Veuràs al final d’aquesta entrada que et pots baixar del nostre web un de nou. En aquest cas, t’adonaràs del que costen les teves compres des d’una perspectiva que segurament et sorprendrà.

Despertar financer amb una diagnosi preliminar de franc

Un cop rebis aquest exercici, passats uns dies ens posarem en contacte amb tu per a saber com ha anat i donar-te la possibilitat de seguir aprofundint. Et convidarem a respondre un curt qüestionari i sobre aquesta base farem una diagnosi preliminar de la teva situació econòmica. Sense cap cost.

El nostre objectiu, com sempre, és poder ajudar-te a potenciar les teves finances i aconseguir els objectius econòmics que et proposis.

Vols que t’acompanyem en el teu despertar financer?

 

Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.