Nou web acOnseguir

Coincidint amb el cinquè aniversari de la posada en marxa d’acOnseguir, hem donat un nou impuls al web per a arribar més enllà i encara a més gent.

En primer lloc, s’ha adaptat el disseny per a que s’hi pugui accedir des de qualsevol aparell amb total comoditat. Cada cop hi ha més consultes a través de dispositius mòbils, i cal que els continguts que posem a disposició dels usuaris siguin agradables de llegir independentment de quin sigui el mitjà escollit per a fer-ho.

D’altra banda, hi hem volgut incloure dos nous apartats: un d’ells recull alguns dels testimonis dels clients als que hem pogut ajudar, i l’altre dóna una orientació sobre el preu que cobrem per un dels nostres serveis més sol·licitats.

De nou, coaching financer…

Tot plegat es combinarà amb una campanya en diversos mitjans d’Internet per tal de multiplicar la nostra presència a la xarxa. Es tracta de popularitzar el coaching financer com un procés en el que ajudem a:

  1. Establir prioritats
  2. Analitzar amb quins ingressos i despeses es compta
  3. Prendre decisions que es concreten en un pressupost
  4. Fer seguiment de si els objectius es van acOnseguint

Al cap i a la fi, tot es basa en prendre consciència de quina és la situació, i, a continuació, actuar amb la corresponent responsabilitat. Que els comptes quadrin o no, que puguem assolir les fites que ens marquem, es recolzarà en gran mesura dels recursos dels quals disposem i de la l’habilitat que tinguem en dirigir-nos cap els objectius desitjats. I tot depèn en gran part de nosaltres mateixos, en moltes ocasions només ens manca prendre el comandament.

Estem segurs que tot plegat ens permetrà arribar més enllà i seguir ajudant a clients a controlar millor les finances personals.